Toetus võimaldab külastuskeskuse arendamisega edasi minna

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne aasta eest kogunes korrastustalgutele Mulgi suurtaluks kujundatavas Sooglemäe talus Taagepera lähedal üle 260 inimese. Osales mitusada vabatahtlikku eesotsas presidendi ja põllumajandusministriga.
Mõne aasta eest kogunes korrastustalgutele Mulgi suurtaluks kujundatavas Sooglemäe talus Taagepera lähedal üle 260 inimese. Osales mitusada vabatahtlikku eesotsas presidendi ja põllumajandusministriga. Foto: Vello Jaska/Valgamaalane

Riigihalduse minister Arto Aas allkirjastas lepingu, millega toetatakse Mulgi kultuuri instituuti 25 000 euroga, andis teada rahandusministeerium. Toetust soovivad mulgid kasutada Mulgimaa külastuskeskuse projekteerimiseks.

«Riigile on oluline heade töökohtade ja kvaliteetsete teenuste kättesaadavus ning meeldiv elukeskkond igas piirkonnas. Selleks tuleb esile tõsta ressursse, mille poolest mõni maakond või regioon tuntud on,» ütles riigihalduse minister Arto Aas.

Iga kogukonna eesmärk peaks tema sõnul olema säilitada ja tutvustada oma kultuuri ja kombeid. «Kui sellise toetusega saab anda tõuke, et mulkide roll Eesti kultuuriloos püsiks ja ka ettevõtlikkus piirkonnas areneks, siis on see Mulgimaale ainult positiivne,» põhjendas minister toetuse tähtsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles