Pagarifirma laiendab haaret

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Kulikovitš on vanemate asutatud pagarifirma arengut jälginud ja sellesse panustanud ettevõtte algusaastastest peale. Müügijuhina ona tema ülesanne hoida sidet ja teha koostööd olemasolevate klientidega ning otsida uusi.
Angelina Kulikovitš on vanemate asutatud pagarifirma arengut jälginud ja sellesse panustanud ettevõtte algusaastastest peale. Müügijuhina ona tema ülesanne hoida sidet ja teha koostööd olemasolevate klientidega ning otsida uusi. Foto: Sirje Lemmik

Valgas asuv OÜ Paverkul pagaritöökoda on tegevust tublisti hoogustanud ning töötab täistuuridel. Toodangut jagub müügiks nii kodulinna kui Tartusse, nüüd käivad pilgud klientide otsingul ka Läti poole.

OÜ Paverkul asutati juba 15 aastat tagasi. Valgalastele on Aia ja Köie tänava nurgal asuv maja, kus ettevõte tegutseb, varasemast ajast tuntud kui kohvik Maiasmokk. «Kui kaks aastat tagasi kohviku ebarentaabli tegevuse pärast sulgesime, jätkasime samas majas asuva pagaritöökojaga,» sõnas müügijuht Angelina Kulikovitš, kelle isa Pavel Kulikovitš firma omanik on.

«Kahjuks on paljude valgalaste hulgas levinud arvamus, et kohviku sulgemisega lõpetasime ka oma põhitegevuse – pagaritoodete valmistamise. Tegelikult töötasime edasi – küll mitte täisvõimsusel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles