Juhtkiri: Arvuti tagant välja

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Uue õppeaastaga koos alustavad taas tegutsemist huviringid – nii ka Valgamaal. Hea ülevaate nendest pakub maakonnakeskuses teisipäeval aset leidev huvitegevuse mess.

Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktori Ülle Juhi sõnul on mess end igati õigustanud. «See on koht, kus viime kokku vaba aja tegevuse pakkujad ja tegevusest huvitatud. Üks eesmärk on MTÜdel ja huviringidel saada uusi liikmeid, kuid vähem tähtis ei ole tutvustada noortele ja lastevanematele ning vanavanematele vaba aja veetmise võimalusi nii meie majas kui väljaspool.»

Huvihariduse võimaluste puudumise üle Valgamaal põhjust kurta pole – eelisseisus on küll linnalapsed. Seejuures püüab pakkumine käia käsikäes nõudlusega: nagu rõhutas Valga kultuurikeskuse kultuuri- ja haridustöö juht Kaja Sisask, sõltub ringide avamine registreerunute hulgast, sest kolme-nelja huvilisega pole seda võimalik avada. Seega tasub kõigil huvilistel messile kohale minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles