Kooliaasta algab perepäeva ja huvitegevuse messiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvitegevuse mess Valga kultuurikeskuses. Huvialaringide tutvustus ja soovijate registreerimine.
Huvitegevuse mess Valga kultuurikeskuses. Huvialaringide tutvustus ja soovijate registreerimine. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeva õhtul, kui koolides avaaktused läbi, tasub nii väikestel kui suurtel minna Valga kultuurikeskusse huvitegevuse messile. Kesklinnas saab aga lustida perepäeval.

Kultuurikeskuse kultuuri- ja haridustöö juhi Kaja Sisaski sõnul tulevad messile linna kultuurialaste MTÜde, spordiklubide ja huvikoolide esindajad. Teiste seas on osaleda lubanud JJ-Street tantsukool, stuudio Joy, muusikakool, Tiina Loomemaja, MTÜ Tasakaal. «Loomulikult osalevad kultuurimaja huviringid.»

Keskuse direktori Ülle Juhi sõnul on mess end igati õigustanud. «See on koht, kus viime kokku vaba aja tegevuse pakkujad ja tegevusest huvitatud. Üks eesmärk on MTÜdel ja huviringidel saada uusi liikmeid, kuid vähem tähtis ei ole tutvustada noortele ja lastevanematele ning vanavanematele vaba aja veetmise võimalusi nii meie majas kui väljaspool.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles