Mehed ründasid tüdrukut

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Marko Saarm / Sakala

Facebookis levib postitus, mis kirjeldab Valgas aset leidnud vägistamiskatset ja kutsub kaaskodanikke üles valvsusele.

«Tähelepanu elanikud. Valga linnas olge väga ettevaatlikud, eile 24.08.2015 kell 22.00 üritasid vägistada kolm mustlast kuueteistkümne aastast tüdrukut. Üks mees oli vanuses 40-45 ja kaks noormeest. Olge palun väga ettevaatlikud ja hoiatage ka enda lapsi!!» võib postitusest lugeda.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kinnitas, et politsei ja prokuratuur on mainitud juhtumist teadlikud ning praegu tegelevad uurijad asjaolude väljaselgitamisega.

Tema sõnul tuli 16aastane neiu koos emaga politseijaoskonda ning tegi avalduse, mille kohaselt ründasid teda 24. augusti õhtul tänaval kolm roma välimusega meest, kellest üks üritanud neiut ka vägistada. Tüdrukul õnnestus aga koju põgeneda.

Kostina kinnitas, et 26. augusti lõunaks olemasolevatel andmetel leidis sündmus aset Valgas Tähe tänaval noortekeskuse juures.

«Kuna lähedal asuvad elumajad, on võimalik, et keegi võis sündmust pealt näha. Kõigil, kes omavad mingisugust informatsiooni selle juhtumi kohta, palutakse politseiga ühendust võtta telefonil 112.» edastas pressinõunik abipalve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles