Otepääl selguvad Eesti meistrid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva duatlon
Tõrva duatlon Foto: Siim Ausmees

Tehvandi spordikeskuses leiab 29. augustil esimest korda aset Meie Liigume Otepää duatlon, mille käigus selguvad ka tänavused Eesti meistrid duatlonis, andis korraldajate nimel teada Siim Ausmees.

Duatlon on spordiala, mis koosneb üksteisele vahetult järgnevatest vastupidavusaladest ehk jooksust, jalgrattasõidust ja jooksust.

Otepää duatloni käigus selguvad ka tänavused Eesti meistrid duatlonis.

Võistluskeskus asub Tehvandi laskesuusastaadionil, jooksud kulgevad Tehvandi radadel ning jalgrattaga sõidetakse Otepää–Sangaste maanteel. Liiklust tavaliiklejatele võistluspäeval ei suleta, rada julgestavad reguleerijad ning võib esineda lühiajalisi liiklusseisakuid.

Võistluspäeva jooksul on kokku neli starti ja endale sobiliku leiab iga duatloni- ja spordisõber. Võistlused saavad alguse noorte A, juunioride ning veteranide 60&70 stardiga. Neile järgnevad keskpäeval lapsed E, D, C klassides ning tund hiljem stardivad harrastajad ja noored B vanuseklassis võistlejad. Võistluse lõpetab põhiklassi ning veteranide 40&50 start.

Kohapeal on võimalik ennast registreerida kuni pool tundi enne vastavat starti. Otepäälastele kehtib kohapeal registreerudes Otepää kaardi esitamisel soodushind. Lapsed võistlevad tasuta.

Otepää duatloni korraldab Meie Liigume koostöös Eesti Triatloni Liidu ja Tehvandi spordikeskusega.

Duatloni läbiviimist toetavad Otepää vallavalitsus, hasartmängumaksu nõukogu, Meie Liigume Matkad ning eraettevõtjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles