Karmid Karlid naasid Läänemaalt koju kahe karikaga

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Q200 klassis lõpetas Karl Kristjan Kajak Tihemetsas üheksandal kohal ning kokkuvõttes tuli noormehel 196 punktiga leppida neljanda positsiooniga.
Q200 klassis lõpetas Karl Kristjan Kajak Tihemetsas üheksandal kohal ning kokkuvõttes tuli noormehel 196 punktiga leppida neljanda positsiooniga. Foto: Erakogu

Hartwall Jaffa noorte motokrossi karikavõistluste ja Freetime Mini MX sarja viimased etapid sõideti 20. augustil Läänemaal Linnamäe krossirajal. Valga motoklubi K&K ehk Karmid Karlid tegid ära tubli töö ja naasid koju lausa kahe karikaga. Q100 klassis on karikavõitja Mihkel Salujõe ja Q200 klassis Karl Kristjan Kajak.

Ära toodi ka kaks teist kohta: 85cc klassis sai teise koha Kevin Soe, kes kaotas esimesele kohale vaid ühe punktiga. 6. koha sõitis välja Märt Riso. Q50 juunioride klassis sai teise koha Sander Oinus.

Tublisid tegijaid oli veelgi. 65cc klassis sai 5. koha Mikk Kallion ja 13. koha Laur Mägi. Q100 klassis oli Aleks Sale 4., Juliana Monina 8. ning Daria Žuravljova 11. kohal. Q200 klassis oli Ivan Žuravljov 6. ja Hanna-Maria Tennokese 7. koha vääriline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles