Külaselts korraldab moosipäeva, simmani ja seiklusmängu

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taagepera loss
Taagepera loss Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taagepera külaselts korraldab 29. augustil Taagepera moosipäeva, simmani ja kogu pere seiklusmängu «Missioon: Wagenküll 2015».

Tegus päev saab alguse külamaja juures traditsioonilise moosipäeva ja simmaniga. Kohapeal saab degusteerida mitut sorti moose ning külalised saavad anda oma panuse selle aasta parima Taagepera moosi valimisse. Samuti tegutsevad külamajas moosidega seotud töötoad. Simmanit aitavad läbi viia ansambel Lõõtsavägilased ja Margus Põldsepp. Moosipäeval ja simmanil osalemine on tasuta.

Õhtuhämaruses saab külamaja juurest stardi seiklusmäng «Missioon: Wagenküll 2015». Selle käigus tuleb kolmeliikmelistel võistkondadel läbida augustiöises Taageperas mitmesuguseid kontrollpunkte. Nendes toimuv selgub võistluse käigus.

Mängus osalevad võistkonnad saavad võistluse alguses erikujundusega Taagepera kaardi, kuhu peale märgitud kontrollpunktid. Võistkonnad peaksid enestega kaasa võtma tasku- või pealambid. Auhinnatakse kolme parimat võistkonda. Osalemine mängus on tasuline.

Seiklusmängu korraldab Taagepera külaselts, koostööpartnerid on Taagepera loss, Kivimäe turismitalu, Mulgi kultuuri instituut, OÜ Tündre, OÜ Loodusturism ja Meie Liigume Matkad. Moosipäeva läbiviimist toetab kohaliku omaalgatuse programm ja seiklusmängu korraldamist Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles