Tarvase peatreener hakkab sõitma A-Karuse džiibiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise auto saab täna enda käsutusse Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber.
Sellise auto saab täna enda käsutusse Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber. Foto: Sirje Lemmik

Põhiliselt transpordivallas tegutseva AS A-Karuse omanik Allain Karuse on otsustanud laiendada haaret Eesti korvpalli toetamisel.

Aastaid heategevusse panustanud ettevõtja on toetanud Valga spordi- ja kultuuriüritusi – sealhulgas kohalikku korvpallimeeskonda. «Valga korvpallimeeskonnale Maks&Moorits oleme olnud aastaid transpordiparner. Oleme toetanud Valga jalgpalli, auto- ja motospordiüritusi. Vist ükski linna spordi- ega kultuurisündmus ei ole toimunud meie kaasabita. Viimasena toetasime Balti Keti velotuuri ja Jõekääru kontserti,» sõnas Karuse.

Korvpallifännina on mees olnud pea igal Valgas toimunud korvpalliheitlusel. SA Valga Sport nõukogu esimehena oli Karuse eelmisel hooajal seotud Eesti ja Läti koondiste korvpallimängude võõrustamisega, mille käigus tutvus lähemalt ka Andres Sõbraga, kes on Eesti koondise üks treeneritest ja Rakvere Tarvase peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles