Tulevased kokad saavad käe valgeks õpperestoranis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse haldusjuht Vello Pommer näitas uusi tahvelarvuteid, mida soetati kooli toetusrahast 25 tükki ja mis mõeldud eelkõige logistikutele.
Valgamaa kutseõppekeskuse haldusjuht Vello Pommer näitas uusi tahvelarvuteid, mida soetati kooli toetusrahast 25 tükki ja mis mõeldud eelkõige logistikutele. Foto: Arvo Meeks

Et ajaga sammu pidada, on Valgamaa kutseõppekeskus soetanud uusi seadmeid ja tehnikat. Valminud on varikatus õppeautodele ning peagi saab töökorda õpperestoran.

Eelmise aasta lõpul sai kool investeeringuteks 20 000 eurot lisaraha. Kevad tõi rõõmustava uudise nii-öelda euroraha saamise kohta. Eelmisel nädalal käisime koos fotograafiga uudistamas, mida nende summade eest on soetatud ja ehitatud.

Kooli haldusjuht Vello Pommer näitas meile toitlustusploki ja sööklaruumide vahele paigaldatud elektriliste ajamitega turvakardinaid. «Kardin on vajalik ajal, kui söökla ei tööta ja sööklaruumides mõnd üritust korraldatakse. Saame sel juhul toitlustusleti kardinaga eraldada ja nii ei ole häiritud toitlustusploki ega üritusel osalejate tegemised. Silmale kenam ja kõigile hubasem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles