Teetööd ja velotuur piiravad liiklust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Foto on illustratiivne.
Teetööd. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teetööd ja velotuur lisavad kolmapäeval mitmes Eesti paigas uusi liikluspiiranguid, mistõttu tuleb autojuhtidel arvestada täiendava ajakuluga.

Seoses rahvusvahelise jalgratturite velotuuri toimumisega Valga maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel on kehtestatud liikluskorralduse muudatused. Jalgratturid liiguvad ainult tee paremal poolel. Osavõtjate gruppide ees liiguvad vilkuriga varustatud saateautod ja ristmikel reguleeritakse liiklust.

Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Ussisool on kella 9-st kuni kella 16-ni teeremont. Üks sõidusuund on suletud ja töötsoonis piiratakse kiirust ning liiklust reguleeritakse.

Harju maakonnas Tallinna-Paldiski maanteel Keila-Valkse lõigul tehakse asfalteerimistöid. Töid teostatakse «pool teed kinni» meetodil ning liiklust reguleeritakse. Sõiduautojuhtidele on soovituslik võimalusel kasutada alternatiivseid marsruute. Lõigu läbimise ajad võivad olla väga pikad.

Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel toimuvad märgistustööd. Kiirust ei piirata.

Viljandi maakonnas Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maanteel toimub asfaltkatte paigaldus. Kiirust piiratakse astmeliselt.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta saab vaadata tarktee.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles