Öölaulupeolised kogunevad kaheksandat korda Pukka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal kimbutas öölaulupeolisi uduvihm, mis rahva lauluhimu aga karvavõrdki vähendada ei suutnud. Juba homme oodatakse Pukka jälle peolisi, et maha pidada kaheksas öölaulupidu.
Eelmisel aastal kimbutas öölaulupeolisi uduvihm, mis rahva lauluhimu aga karvavõrdki vähendada ei suutnud. Juba homme oodatakse Pukka jälle peolisi, et maha pidada kaheksas öölaulupidu. Foto: Rein Säinas

Juba homme õhtul oodatakse Pukka kõiki lauluhimulisi, et rahvamaja juures laululaval maha pidada järjekordne öölaulupidu. Kohale on oodata vähemalt sadakond ümberkaudset lauljat.

Ettevõtmise hing ja üks initsiaatoreid, Puka rahvamaja direktor Helgi Pung rääkis, et osavõtjate arv suureneb aastast aastasse ning ka ilmataat on laulupidu igal aastal soosinud ning taevaluugid suletuna hoidnud. «Eelmisel aastal udutas veidi vihma, kuid varasematel kordadel on kena suveõhtu olnud ja loodetavalt on ka sel korral. Olen igatahes oma kirikumaksu korralikult ära maksnud,» lisas Pung muiates.

Kohale on lubanud tulla sadakond lauluarmastajat. «Kindlasti on platsis meie oma valla lauljad U-Tuuriga eesotsas, Tõlliste-Sangaste-Puka segakoor, Tõrva nais- ja meesansambel, Palupera valla naiskoor. Kambja koor uuris ka asja ja kindlasti tulevad mõned, nagu ka varasematel aastatel, kohale ette teatamata. Eelmisel aastal osalesid öölaulupeol näiteks lauljad Tartust,» rääkis Pung.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles