Suurpood pani ostukärud lukku

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lukustatud ostukärud Maxima kaupluses
Lukustatud ostukärud Maxima kaupluses Foto: Katja Ljubobratets / Maxima

Eelmisel nädalal said kõik Valga Maxima XX kaupluse ostukärud endale lukud. Nagu kinnitas Valgamaalasele Maxima Eesti OÜ kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets, pidas kauplustekett ostukärusid lukustades eelkõige silmas kaupluse klientide huve.

Taolisel moel lukustatud ostukärusid võib kohata paljude riikide suuremates poodides. Tavaliselt tuleb ostukäru kasutamiseks kindla suurusega münt kaupluses viibimise ajaks käru külge nii-öelda pandiks jätta ja kauplusest väljudes ning käru tagastades saab selle kasutaja mündi tagasi.

Maxima pakub lisaks mündi kasutamisele lisavõimalust, kuidas käru poes viibimise ajaks enda valdusse saada – ka siis, kui paraja suurusega münti parasjagu käepärast pole. Nimelt võimaldab kauplustekett külastajatel kasutada kärusid žetooniga, mille nad saavad kaupluse infoletist tasuta ja võivad jätta korduvaks kasutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles