Viljakas kasvupinnas sportlastele

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata Sooru küla suhteliselt tagasihoidlikule rahavaarvule, ei puudu siin võimalused sportimiseks. Fotol lava ja võrkpalliväljak kohaliku paisjärve kaldal, kus ujumist saab vaheldada pallimänguga.
Vaatamata Sooru küla suhteliselt tagasihoidlikule rahavaarvule, ei puudu siin võimalused sportimiseks. Fotol lava ja võrkpalliväljak kohaliku paisjärve kaldal, kus ujumist saab vaheldada pallimänguga. Foto: Arvo Meeks

Üheks umbes kahe ja poolesaja elanikuga küla tähelepanuväärsemaks tunnuseks on siinsete inimeste armastus spordi vastu.

See paistab välja nii sellest, kui hästi on väikeasula sportimisvõimalusega rikastatud, kui ka nimedest, kes siin sirgudes jooksu- ja rattavõistlustel kõrgeid kohti on noppinud ja kindlasti seda ka edaspidi teevad.

Sooru külast on näiteks pärit veteranide kergejõustikus hulk medaleid, sealhulgas eelneval aastal Budapestis maailmameistrivõistlustel 60 meetri jooksudistantsil kulla saanud Piret Granovskaja, kes praegu küll Tõrvas elab ning sihtasutuses Valga Sport juhatajaametit peab. Tema tütart Kadi Kaarti võib aga regulaarselt näha noorte kergejõustikuvõistluste edetabelites esimeste seas. Samuti on Soorust pärit jalgrattur Ivo Suur, kes praegu kuueetapilise Filter maanteekarikasarja kindel liider on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles