Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Äripäev avaldas teisipäeval iga-aastase Valgamaa edukamate firmade edetabeli. 2009. aasta tulemuste põhjal koostatud tabelis asub esikohal Estreftransservice, kes tõusnud tosina koha võrra. AS Estreftransservice tegevjuht ja üks omanikest Uno Heinla ütles tulemust kommenteerides, et firma on head tulemused saavutanud seetõttu, et keerulistel aegadel on suudetud säilitada oma klientuur.

Üleeile külastas Valgat kaitseminister Jaak Aaviksoo, kes avaldas lootust, et peagi saab teoks viisavabaduse kehtestamine Venemaaga, mis peaks arendama ka Kagu-Eestit. Minister külastas ka Valga koole. Milline on ministri mulje erinevate Valga koolide õpilastest, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Esmaspäeva pärastlõunal toimus Hummuli Agro ja Väimela Agro ühislauda sarikapidu, mis peaks kinnitama, et ehitusega jõutakse õigeks ajaks valmis. Mille poolest on valmiv laut eriline, saad teada ajalehest.

13. kuni 15. oktoobrini peeti Peterburis iga- aastast turismimessi Inwetex-Cis Travel Market 2010. Messiboksis püüdis oma talvise eritrükisega pilku Lõuna-Eesti.

Sangaste seltsimaja omandab pärimuskultuuri keskuse rolli.

Valgamaal murtakse pead, kuidas noori kõrgkooli lõpetamise järel kodumaakonda tagasi meelitada, seda eesmärki teenib ka novembri algul korraldatav konverents.

Valga korvpallurid kaotasid koduhallis peetud Eesti meistriliiga mängus napilt liidermeeskonnale, kuigi mängu algus neile suisa hävingut tõotas. Loe Valgamaalasest ülevaadet mängu käigust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles