Vihm ja äike Järvekino publikut peletada ei suutnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedajamäe Järvekino publik seadis end filmide vaatamiseks sisse maha laotatud tekkidel ja vaipadel, kuid oli neidki, kes olid istumiseks toolid kaasa võtnud. Üles oli seatud ka mõni katusealune, kus filmifännid sohvadel mõnusasti elamusi nautisid.
Pedajamäe Järvekino publik seadis end filmide vaatamiseks sisse maha laotatud tekkidel ja vaipadel, kuid oli neidki, kes olid istumiseks toolid kaasa võtnud. Üles oli seatud ka mõni katusealune, kus filmifännid sohvadel mõnusasti elamusi nautisid. Foto: Erakogu

Pedajamäe külarahva ettevõtlikkuse tulemusena sai Järvekino publik nautida ööpimeduses vihmasabinate ja välgusähvatuste saatel kaht filmi. Samas pakkus hõrgutisi öökohvik.

Ettevõtmine sai teoks möödunud laupäeval, mil kella kümne paiku õhtul alustas Kinobuss Pedajamäe külas filmide näitamist Nikluse järvele pontoonidele ehitatud parvele paigaldatud ekraanil, millel suurust kümme korda kaheksa meetrit.

Juba tunnike varem hakkasid kogunema esimesed külastajad. Filmifänne ei peletanud väike vihmasabingi, mis õhtuks heinamaa, kus tegevus toimus, märjaks piserdas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles