Juhtkiri: Tuleb mõelda suurelt

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline militaarajaloo festival. Näidislahing. MilFest
Rahvusvaheline militaarajaloo festival. Näidislahing. MilFest Foto: Arvo Meeks

Homme algab Valgas järjekordne militaarajaloo festival – juba seitsmes. Sellega võib öelda, et sündmus on ennast kindlalt sisse seadnud paljude sõjaajaloohuviliste kalendris.

Üks ja ehk isegi peamine asjaolu, mis ettevõtmise jätkusuutlikkusele kaasa aitab, on aga tegelikult see, et tegu pole sugugi ainult sõjarditele ega isegi mitte vaid ajaloohuvilistele mõeldud sündmusega. Festivali käigus leiab aset kaks kontserti armastatud Eesti artistide osavõtul. Samuti saab teoks kultuuriprogrammiga rikastatud vanavaralaat.

Seejuures on homne Jõekääru kontsert suurepärane näide selle kohta, kuidas läbimõeldud tegutsemine ettevõtmiste vahel sünergiat tekitab. Juba mõnda aega on militaarfestivali eestvedajad aidanud tutvustada Jõekääru kontserti, muusikapeo korraldajad aga rõhutavad, et nende ettevõtmine leiab aset festivali ajal ja on osa sellest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles