Juhtkiri: Väike, aga tubli

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabel Laanmäe, Magnus Kirt ja Risto Mätas.
Tabel Laanmäe, Magnus Kirt ja Risto Mätas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Väikelinn Tõrva pälvis eelmisel nädalal rohkesti positiivset tähelepanu seoses Tule-Päevadega, mis tipnesid suurejoonelise Loitsuga ööl vastu pühapäeva. Spordisõpradele pakkusid aga Tõrvast pärit noored eelmisel nädalal kaasaelamisrõõmu ja omajagu närvipingetki seoses Eesti meistrivõistlustega kergejõustikus – täpsemalt odaviskes.

Võib julgelt öelda, et Eesti odaviskes on praegu Tõrvast pärit sportlaste käes üks jämedamaid otsi – kui isegi mitte see kõige priskem. Ka meistrivõistlused pakkusid sellele kinnitust: esimest korda tuli meestest Eesti meistriks Magnus Kirt, pronksise autasu sai aga sel hooajal järjest viis võistlust võitnud Tanel Laanmäe.

Kui meeste konkurentsis on meie odameeste tublidus juba üldtunnustatuks saanud, siis naiste seaski on tõrvalannad üha tugevamalt pildile trügimas. Eesti meistrivõistlustel sai Mirell Luik pronksi, ka Marcella Liiv tegi igati korraliku esituse, olles võistluse algupoolel medalikonkurentsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles