Valgamaal hakkab lähestikku asuma kaks sama firma tanklat

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerexi eilne pressikonverents. Pildil ASi Olerex juhatuse esimees ja tegevjuht Piret Miller ning juhatuse liige Alan Vaht.
Olerexi eilne pressikonverents. Pildil ASi Olerex juhatuse esimees ja tegevjuht Piret Miller ning juhatuse liige Alan Vaht. Foto: ERIK PROZES/

OAO Lukoil varahaldusfirma Lukoil European Holdings BV ja Olerex varahaldusfirma Aqua Marina AS sõlmisid juunis ostu-müügi lepingu, millega Aqua Marina omandas 100 protsenti Lukoil Eesti AS aktsiatest. Tehing sai konkurentsiametilt heakskiidu ning Lukoil Eesti aktsiate üleminek toimus lõplikult 1. augustil. Ettevõte koondab kõik 87 tanklat Olerexi kaubamärgi alla.

«Kavandasime viie aasta jooksul uute teenindusjaamade ehitusse investeerida 25 miljonit eurot ning tõsta tanklate arvu 70ni, kuid seoses Lukoil Eesti aktsiate omandamisega on Olerexil alates käesolevast kuust võimalus teenindada oma kliente juba 87 teenindusjaamas,» märkis ASi Olerex juhatuse esimees ja tegevjuht Piret Miller.

Tegevjuht avaldas arvamust, et Eestis on strateegiliselt tähtis omada vähemalt 70 tanklat, mis võimaldab õige asukoha planeeringu korral katta kogu Eesti ning suudab tanklaketile pakkuda vajalikku mahuefekti. «Lukoil oli meile ideaalilähedane liitumispartner, kuna Olerexiga asukohapõhiselt kattuvaid teenindusjaamasid on vähe. Lisanduvad jaamad asuvad kohtades, kus Olerexi jaemüügikett vajas täiendust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles