Kauplused lubavad sealihasektori olukorraga arvestada

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maaeluminister Urmas Kruuse ütles pärast kohtumist jaekaubandusettevõtete ja toidutöötlejatega, et võttis kohtumiselt kaasa teadmise kaubanduse ja töötlejate valmisolekust arvestada sealihasektori raske olukorraga.

«Võtsin tänaselt kohtumiselt kaubandusettevõtete ja toidutöötlejate esindajatega kaasa teadmise, et Eesti sealihasektori raske olukorraga arvestatakse,» ütles minister. «Sigade Aafrika katk on pannud sealihasektori surve alla. Kõige olulisem ongi praegu, et jaekaubanduses ja tööstuses pandaks tugevat rõhku Eesti sealiha eelistamisele.»

Maaeluminister Urmas Kruuse kohtus täna Eesti jaekaubandusettevõtete ja toidutöötlejate esindajatega. Kohtumisel osalesid Eesti Toiduainetööstuse Liidu, ASi Atria Eesti, A-Vorst OÜ, Eesti Kaupmeeste Liidu, ASi Selver, Prisma Peremarket ASi ja Rimi Eesti Food ASi esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles