Maavõistluse võit läks Leetu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka noormees Karel Tilga saavutas Balti maavõistlusel odaviskes teise ning kuulitõukes neljanda koha.
Puka noormees Karel Tilga saavutas Balti maavõistlusel odaviskes teise ning kuulitõukes neljanda koha. Foto: Rein Säinas

Kahel päeval Valga keskstaadionil peetud Balti A-klassi maavõistlus pakkus Eesti koondisele magusaid võite, aga ka mõrusid altminekuid.

Maavõistlusest võtsid osa Eesti, Läti ja Leedu U18 vanuseklassi kergejõustiklased, kaasa tegid ka Valgamaa noorsportlased. Võeti mõõtu jooksudistantsidel ning hüppe- ja heitealadel. Valgamaa noorsportlastest astusid kahel päeval üles Tartu SS Kalevit esindav Karel Tilga (odavise ja kuulitõuge) ning spordiklubi Viraaž esindavad Marcella Liiv (odavise) ja Meriliis Mägi (vasaraheide).

Võistluse avas pidulikul tseremoonial Valga linnapea Kalev Härk. Kõikidel aladel oli igast koondisest võistlustules kaks sportlast, kes vastavalt saavutatud tulemusele oma riigi koondisele kohapunkte noppisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles