Triatlonipidu Pühajärvel kestis kolm päeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasaelajaid oli raja ääres omajagu. Samuti oli võistlustega hõlmatud hulk vabatahtlikke abilisi.
Kaasaelajaid oli raja ääres omajagu. Samuti oli võistlustega hõlmatud hulk vabatahtlikke abilisi. Foto: Ülla Tamm/Valgamaalane

Pühajärvel lõppes pühapäeval kolmepäevane triatlonifestival TriSmile triatlon. Eri pikkusega distantsidel oli stardis umbes tuhatkond spordisõpra.

Suurejoonelise nädalavahetuse juhatas sisse reedeõhtune heategevuslik jooks SmileRun. Kokku tuli rajale umbes kaheksakümmend osalejat. Kiireim mees oli nii nagu mullugi Bert Tippi, järgnesid Henry Räppo ja Marek Võsu. Naistest oli kiireim Hillevi Velba, jättes enda selja taha Valentina Kukruse ja Marina Velijeva.

Suure spordipeo teisel päeval tormasid võistlustulle kõige nooremad triatlonistid, kui kell 11 sumasid vette Maiasmokk 11.1 võistlusest osavõtjad. See distants oli avatud ainult lastele vanuses 9–14 aastat. Noortel tuli kõigepealt ujuda 100 meetrit, seejärel tuli 10 kilomeetrit rattasõitu ja üks kilomeeter jooksu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles