Ainsana sai viga turvavööta sõitja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus Puka vallas
Õnnetus Puka vallas Foto: Päästeamet

Pühapäeva, 2. augusti hilisõhtul kella 23.35 paiku toimus politsei teatel liiklusõnnetus Valgamaal Puka vallas Komsi külas. Kibena poolt mööda kohalikku teed Pühajärve-Pukamõisa tee suunas sõitnud sõiduauto Mitsubishi sõitis seal põhiteele jõudes T-kujulistel ristmikul otse välja kraavi.

Politsei selgitas kohapeal välja, et sõidukit juhtinud 24aastane Väino oli tarvitanud alkoholi. Juhtimisõigus oli tal olemas. Peale juhi viibis sõidukis veel viis inimest ning kiirabi toimetas Tartu Ülikooli Kliinikumi 17aastase neiu.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul tuvastasid korrakaitsjad, et viga saanud neiu istus õnnetuse toimumise hetkel sõiduki tagaistmel ühe kaasreisija süles ning oli seega turvavööga kinnitamata. Teised liiklusõnnetuses osalejad kasutasid turvavarustust nõuetekohaselt ning ega saanud viga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles