Eesti Energial on alates laupäevast esindused vaid Tartus ja Tallinnas

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiani asus Eesti Energia teeninduspunkt ka Valga postimajas.
Siiani asus Eesti Energia teeninduspunkt ka Valga postimajas. Foto: Arvo Meeks

Alates laupäevast sulgeb Eesti Energia kõik kontorid peale Tallinnas ja Tartus asuvate esinduste, kontserni kuuluva Elektrilevi teeninduspunktid jäävad ka Jõhvi ning Pärnusse.

Teeninduspunktid sulguvad Jõgeval, Kärdlas Paides, Põlvas, Rakveres, Raplas, Valgas, Viljandis ja Võrus.

Kui Elektrilevi kliendil tekib vajadus asju ajada spetsialistiga, on võimalik ette teatades konsulteerida ka Elektrilevi spetsialistiga igas maakonnas, ütles Eesti Energia meediasuhete juht Kaarel Kuusk BNS-ile.

Praegu pöördub üle 90 protsenti Eesti Energia klientidest küsimuste korral e-teenindusse või helistab klienditelefonile, 98 protsenti elektrilepingutest pikeneb automaatselt ja ligi 16 000 klienti kasutab elektritoiminguteks Eesti Energia mobiiliäppi, märkis Eesti Energiateenindusosakonna juhataja Eve Vuks BNS-ile.

Teenindusvõrgu ümberkorraldamist on varem kritiseerinud opositsioonilise Keskerakonna liikmed, kelle hinnangul on samm regionaalpoliitilises mõttes ebaõige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles