Metsa muusad kohtusid Paluveskil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpitubades said noored uusi ja vajalikke teadmisi – muu hulgas ka oskusi, kuidas valmistada metsas ööbimiseks varjualust.
Õpitubades said noored uusi ja vajalikke teadmisi – muu hulgas ka oskusi, kuidas valmistada metsas ööbimiseks varjualust. Foto: Ülla Tamm/Valgamaalane

Eile lõppesid Palupera vallas Paluveskil õppepäevad, kus noored looduse rüpes uusi ja huvitavaid oskusi õppisid. Osalejaid oli üle kahesaja, kõik said nii mõnegi kogemuse võrra rikkamaks.

Tegemist oli ettevõtmisega, mis kandis pealkirja «Metsa muusad Valgamaal». Neljapäeval, kui Valgamaalane asjaosalistel külas käis, olidki noored muusad parasjagu metsas orienteerumas.

Samas ei olnud tegemist tavapärase orienteerumisega. Grupid, kus umbes tosina jagu noori, liikusid küll kaarti kasutades punktist punkti, kuid boonusena tuli enamikes kontrollpunktides lahendada lõbusaid ülesandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles