Ivo Suur kaitses sarja üldvõitu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Suur
Ivo Suur Foto: Sander Maasing / Rattaprofid

Filter Temposõidu karikasarja seitsmenda hooaja võitis Valgamaalt Tõlliste vallast Soorust pärit Ivo Suur (Opel Thule Pro Team), kellest sai esimene rattur, kes suutnud esikohta kaitsta. Suure üleolek on olnud võimas, sest ta on võitnud viiest etapist neli.

Enne viimast etappi – kuuest osavõistlusest läheb arvesse viis paremat tulemust – on Suur kogunud 1959 punkti. Teisel kohal asub Kert Martma (CFC) 1594 ja kolmandal positsioonil Raido Saar (Redbike-Actual) 1570 silmaga. Esikolmikule hingab kuklasse Urmas Karlson 1529 punktiga.

Filter Temposõidu karikasarja eelviimasel etapil, Tabasalus peetud 17 kilomeetri eraldistardis sai Suur teise koha. Ta kaotas parimat aega näidanud Silver Mäomale (21.53,9) 11,5 sekundit. Rajarekordi (eelmine tippmark kuulus 22.09,3ga Suurele) püstitanud Mäoma keskmiseks kiiruseks kujunes 46,6 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles