Kahe mullahunniku saaga ootab lõppu

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehismägi Valgas Metsa tänava kalmistu kõrval oleval platsil
Tehismägi Valgas Metsa tänava kalmistu kõrval oleval platsil Foto: Liisi Ploom / Valgamaalane

Valgas Metsa tänava kalmistu kõrval platsil on juba aastaid kõrgunud liiva- ja mullahunnik, mis sai endale hiljuti paarilise – kaevejäätmete hunniku. Linnavalitsus otsib süüdlast.

«Kaevejäätmete hunnik tuli ilmsiks linnas tehtud järelevalve käigus,» ütles Valga linnavalitsuse linnamajandusameti juhataja Urmas Möldre, kelle sõnul on see ebaseaduslik kuhi sinna ilmunud arvatavasti umbes nädala eest. Kuna praegu käivad linnas tänavavalgustustööd, võib Möldre sõnul see lasu pärineda sealt. «Seal on nii kivi, lõigatud asfalti kui ka muud prahti, mis tänavavalgustustööde käigus välja tulnud.»

Möldre sõnul on linnavalitsus proovinud tuvastada, kust hunnik pärineb, kuid eile hommikuks polnud taoline uurimistöö vilja kandnud. «Rääkisime inimestega, kes selle platsi läheduses elavad, et äkki nemad märkasid midagi kahtlast, kuid keegi ei näinud midagi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles