Selgusid uued kangelased

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed oleks huvitatud siseturvalisuse vabatahtlikeks minemast, kuid kohati on infot liiga vähe või takistavad muud piirangud.
Inimesed oleks huvitatud siseturvalisuse vabatahtlikeks minemast, kuid kohati on infot liiga vähe või takistavad muud piirangud. Foto: Toomas Huik / Postimees / Scanpix

Augustis on Elroni kuu kangelased politsei- ja piirivalveameti töötajad ning abipolitseinikud, annab ettevõte oma kodulehel teada.

Igal kuul valib Elron välja ühe ametiala, mille esindajatel on võimalus nautida kahe nädala jooksul kiiret ja mugavat rongisõitu vaid poole piletihinna eest.

Augustis on kangelased politseinikud, abipolitseinikud ja piirivalvurid, kes saavad soodsamalt sõita 3. – 16. augustil politsei- ja piirivalveameti töötõendi või abipolitseiniku tunnistuse esitamisel.

Soodustus kehtib rongisõiduks kõikidel Elroni liinidel nii tava- kui ekspressrongides. Seda saab osta rongist klienditeenindaja käest. Ostes Kuu Kangelase pileti, ei saa kasutada teisi soodustusi.

Kuu Kangelase tavaklassi pilet kehtib vabade kohtade olemasolul ka esimese klassi alal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles