Valga motosportlased sõitsid Räpinas pjedestaalile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Soe Hartwall Jaffa viiendal etapil Saaremaal.
Kevin Soe Hartwall Jaffa viiendal etapil Saaremaal. Foto: Hanna Mägi

Laupäeval, 25. juulil Räpinas Lintse krossirajal toimunud  "Isad ja pojad" ja TOP200 motokrossi viiendal etapil tulid Valga motosportlased kuuel korral esikolmikusse.

50cc klassis näitas head minekut Valga Motoklubi sõitja Mark Peterson, kes kokkuvõttes saavutas tubli kolmanda koha. 65cc võistlusklassis pidid motoklubi K&K sõitjad Otto Jaasi-Tamm ja Laur Mägi leppima vastavalt 10. ja 11. kohaga. Klass kõrgemas, 85cc masinaklassis sõitis aga Kevin Soe ennast teisele kohale. Isade sõidus aga hõivasid Valga mehed lausa pjedestaali kaks ülemist kohta. Esimeseks sõitis Tarmo Jaasi-Tamm (K&K) ning teisele positsioonile tõusis Einar Peterson (Valga Motoklubi).

MX C klassis tuli Rando Ilvesel leppida kaheksanda kohaga. MX D võistlusklassis aga oli ületamatu Andreas Arras, kes selles klassis pjedestaali kõrgeimale astmele tõusis. MX E klassis tegi kaasa veel Maarja-Liis Järvekülg-Luoma, lõpetades oma võistluspäeva 16. positsioonil. MX veteranide 50+ võistlusklassis tuli Toivo Ilvesel leppida teise kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles