Tänava remont takerdub rahapuuduse taha

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildilolev lohk teeservas on juba pikka aega jalakäijatele meelehärmi valmistanud – suure vihmaga saab sellest lausa tiik.
Pildilolev lohk teeservas on juba pikka aega jalakäijatele meelehärmi valmistanud – suure vihmaga saab sellest lausa tiik. Foto: Erakogu

Mullu suvel kirjutasime Valgas Võru tänaval elavate inimeste murest viletsa teekatte ning raskeveokite tekitatava müra ja vibratsiooni pärast. Lahendust pole olukorrale siiani – nagu ka vastust mureliku kodaniku kirjadele.

Just vibratsiooni süüks pani Võru ja Välja tänava ristmikul elav ja maja renoveeriv Marko Nuuma praod maja tänavapoolses seinas ja langeva krohvi. Majaomanik nägi tookord olukorrale kolme lahendust: kiiruspiirangut, teekatte vahetamist või raskeveokite liikluse ümbersuunamist näiteks Laatsimõisa kaudu.

Nuuma oli oma murega tolleks ajaks pöördunud ka linnavalitsuse poole, kuid vastust ei saanud. Seejärel pöörduski ta ajalehetoimetusse. Tookord andis linnavalitsus lootust, et olukord paraneb ehk järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles