Põlengu põhjuste suhtes valitseb teadmatus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval valitses põlengukohal täielik vaikus. Näha ei olnud ka koera, kes esmaspäeval veel rahutult ringi jalutas.
Kolmapäeval valitses põlengukohal täielik vaikus. Näha ei olnud ka koera, kes esmaspäeval veel rahutult ringi jalutas. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Esmaspäeval Pukas puhkenud põlengus ränku põletushaavu saanud mees viibib ravil Tallinna regionaalhaiglas. Juhtunu asjaolude ja põhjuste suhtes valitseb endiselt teadmatus.

Ülimalt traagiliseks tegi õnnetuse asjaolu, et tules hukkus kaks inimest. Hoones viibinud kolmas inimene, maja peremees, sai hoonest oma jõududega välja ning viibib praegu Puka vallavalitsuse sotsiaalnõuniku Airin Hermanni sõnutsi põletushaavadega Tallinna regionaalhaiglas ravil. «Hukkunud naisterahvas oli maja perenaine ning hukkunud mees neile külla tulnud tuttav. Kõik kolm on Puka valla elanikud,» lisas sotsiaalnõunik.

Kui Hermann elanike sotsiaalset tausta kommenteerida ei saanud, siis tundmatuks jääda soovinud alevielanike sõnul oli pererahva puhul tegemist invaliidsuspensioni saavate liikumisraskustega inimestega, kes aeg-ajalt olevat ka alkoholi tarvitanud. «Heatahtlikud vanainimesed. Sõbralikud,» iseloomustasid kaupluse juures viibinud mehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles