Tõrva võidusõitjal kodumaine ralli edukalt selja taga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi tulevikutalendiks kuulutatud Karl Martin Volver (vasakul) jälgimas mehaanikute askeldamist boksis auto ümber suvisel võistlusel.
Kaks aastat tagasi tulevikutalendiks kuulutatud Karl Martin Volver (vasakul) jälgimas mehaanikute askeldamist boksis auto ümber suvisel võistlusel. Foto: Rein Säinas

Tõrva noore rallisportlase Karl Martin Volveri esimene ERC-etapp Rally Estonia kiiretel radadel lõppes edukalt.

«Väga meeldiv ja hea võistlus oli, nii korralduslikult kui tulemuse poolest. Oluline on, et suutsin need 200 kilomeetrit sõita suuremate apsakateta ja finišeeruda enda jaoks korraliku tulemusega,» avaldas noormees ralli järel rahulolu.

Ta tunnistas, et jõuproovi esimene pool ei läinud küll ootuste kohaselt – seevastu ralli lõpu poole võis üha enam rahule jääda. «Pühapäeval saime alla ka õige, pehmema rehvisegu ning kindlustunne ja kiirus tulid tagasi. Viimasel katsel õnnestus välja sõita juba oma klassi kiireim katseaeg.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles