Üks auto põrutas kraavi, teine vastu posti

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustrartiivne
Politsei. Foto on illustrartiivne Foto: Jaan Rapp / Valgamaalane

Valga politsei sai eelmise nädala lõpus mitu liiklusintsidendiga seotud väljakutset.

17. juulil teatati, et kui sõita Tartu-Valga trassilt Tsirguliina suunas, leiab eest ühe kraavis oleva haagisega sõiduauto, millel puukoorem peal. Politsei selgitas, et kraavi sõitnud Volkswagen Passatit juhtinud mees oli kaine, kuid kaotas vihmasajus vastu tulnud veoki tõttu masina üle kontrolli ning sõitis kraavi. Keegi viga ei saanud ning juhtunut lahendab edasi kindlustus.

18. juulil kella 9.20 ajal teatati, et Valgas Võnnu ja Talve tänavate ristmikul on elektripost maha sõidetud. Patrull selgitas, et esialgsetel andmetel on juhtunus süüdi 20aastane noormees, kes sõitis öösel BMWga elektripostile otsa ning põgenes seejärel sündmuskohalt. Juhtunu uurimiseks alustati menetlust. Täpne tekitatud kahju on väljaselgitamisel.

18. juulil kella 12.40 ajal sai aga politsei äreva teate, et Otepääl on väidetavasti kolmeaastane laps auto alla jäänud. Kohapeal selgus, et laps oli seisvale autole otsa jooksnud ja viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles