Tõrva neiu finaali ei jõudnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcella Liiv
Marcella Liiv Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Kolumbias Calis alanud kergejõustiku noorte MMil oli eilsel avapäeval teiste seas võistlustules ka Tõrva neiu Marcella Liiv, kes tegi kaasa odaviskes. Eesti koondislastest tegid stardi ka meie kümnevõistlejad Hans-Christian Hausenberg ja Martin Moldau ning jooksja Kristjan Joosep.

Liiv sai odaviskes kirja 43,48 meetrit ja 26. koha. Oma parima tulemuse viskas Marcella kohe avakatsel ning kaks järgmist katset lendas oda 42,26 ja 41,35 meetri peale. Kvalifikatsioonivõistluse võitis Nikol Tabackova Tšehhist tulemusega 55,29 meetrit. Viimasena tagas omale pääsu Suurbritannia esindaja Emma Hamplett, kelle oda lendas 48,58 meetri peale.

Hans-Christian Hausenberg hoiab Kolumbias peetavatel noorte maailmameistrivõistlustel avapäeva järel 4075 punktiga kümnevõistluses kolmandat positsiooni. Martin Moldaul on esimese päeva lõpuks koos 3531 punkti ja on sellega 18. Hausenbergi edestavad Ludovic Besson (FRA) 4106 ja George Patrick (USA) 4077 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles