Valgamaa sportlased võistlevad Kolumbias

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcella Liiv 2013. aastal Valga-Smiltene odaviskevõistlusel
Marcella Liiv 2013. aastal Valga-Smiltene odaviskevõistlusel Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile algasid Kolumbias noorte alla 18aastaste maailmameistrivõistlused kergejõustikus. Eesti koondise ridades on võistlustules kaks Valgamaa noort odaviskajat: Marcella Liiv Tõrvast ja Karel Tilga Pukast.

Tänavu oda 49,12 meetri joonele lennutanud Liiv alustas võistlust Eesti aja järgi öösel kell üks. Tilga asub võistlustulle MMi eelviimasel päeval, 18. juulil. Tema tänavuse hooaja tippmark on Tartus Tamme staadionil visatud 67,46 meetrit.

Esimesena alustasid Eesti koondisest võistlust kümnevõistlejad Hans-Christian Hausenberg ja Martin Moldau. Noormeeste kümnevõistluse maailma hooaja edetabelis hoiab Hausenberg 7713 punktiga teist kohta. Edetabelit juhib sakslane Niklas Klaus 7783 punktiga. Moldau on 7427 punktiga edetabeli neljandal real. Kümnevõistluses asus maailmameistrivõistluste paremusjärjestust selgitama 28 sportlast 20 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles