GALERII: Tõrvas liiguti ujudes, rattaga ja joostes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna võisteldi Tõrvas linna sünnipäevapidustuste kõrval ja raames krosstriatlonis. Viieetapilise triatlonisarja neljandast osavõistlusest oli oodatud osa võtma kõik, kes tundsid mõnu liikumisest ja aktiivsest puhkusest.

Ujumisest, rattasõidust ja jooksudistantsist koosneval võistluspäeval sai osaleda mitmes erinevas vanuse- ja võistlusklassis: noored, harrastajad, põhiklass ja võistkondlik triatlon, kus iga meeskonna liige läbis ühe triatloni distantsiosa.

Suurusjärgus saja osalejaga krosstriatlonivõistlus toimus Tõrvas juba neljandat korda. Teist aastat aastat järjest valiti toimumispaigaks Veskijärve ja Tõrva Tantsumäe ümbrus. Triatlonisarja peakorraldaja MTÜ ABC arenduse (Meie liigume) eestvedaja Siim Ausmees, kelle ettevõtmisel toimuvad mitmed triatloniüritused üle Eesti, julges nimetada Tõrva Veskijärve ümbrust üheks parimaks triatlonipaigaks Eestis. "Kõik on otsekui peo peal ja krosstriatloni mõistes on see tõenäoliselt üks raskemaid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles