Arula rahvas meenutab kuulsat omakandimeest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madsale Ferdi Sannamehe mälestuskivi kõrvale paigaldati 2014. aastal Arula külaseltsi eestvõttel pink kahele seal sündinud ja elanud tuntud inimesele – skulptor Sannamehele ja puulõikemeister Leopold Kompusele. Just Madsal avatakse 16. juulil ka Sannamehe 120. sünniaastapäevale pühendatud perepäev.
Madsale Ferdi Sannamehe mälestuskivi kõrvale paigaldati 2014. aastal Arula külaseltsi eestvõttel pink kahele seal sündinud ja elanud tuntud inimesele – skulptor Sannamehele ja puulõikemeister Leopold Kompusele. Just Madsal avatakse 16. juulil ka Sannamehe 120. sünniaastapäevale pühendatud perepäev. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Arula küla rahvas korraldab sealt pärit kuulsa skulptori Ferdi Sannamehe auks külapäeva, kus väljas pisiplastika- ja fotonäitus ning tegutsevad töötoad.

Neljapäeval kogunevad kõik kujuri talendi austajad ja teised huvilised Otepää lähedale Arula külla Madsale päeva pidulikule avamisele, kus Sannamehest räägib kunstiajaloolane Enriko Talvistu.

Sündmuse raskuspunkt asub aga Lutsu talus, kus tegemisi jätkub õhtuni. «Pärast lõunasupi söömist alustame töötubadega, mida juhendavad kunstnikud Aili Vahtrapuu, Tõnis Kriisa, Tiiu Esnar ja Tiia Vali. Terve päeva tegutsevad Lutsul puuvõlurid,» rääkis Arula külaseltsi üks eestvedajatest Eike Tasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles