Alkohol tekitas tülisid ja avarii

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkohol tõi tüli majja. Foto on illustratiivne
Alkohol tõi tüli majja. Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval, 9. juulil tuli Valga politseil taas tegeleda mitme juhtumiga, mis ühel või teisel moel alkoholi pruukimisega seotud olid.

Kella 9.30 paiku teatati, et Tõlliste vallas on üks Volskwagen Passat kraavis. Kohapeal selgus, et autot juhtinud 25aastane naine oli joobes ega omanud juhtimisõigust. Juhtunu uurimiseks alustati menetlust.

Samal päeval teatati peretülist Palupera vallas korteris, kus mees olevat naist löönud. Mõlemad olid alkoholi tarvitanud. Politsei viis mehe esialgu kainenema.

Õhtul teatati, et Valgas Piiri tänaval korteris nõudis üks mees teiselt raha ning seda saamata lõi teisele rusikaga vastu nägu. Mõlemad osapooled olid joobes.

10. juulil kella 1.55 ajal aga teatati, et Puka vallas on eramajas seltskond alaealisi, kes tarvitavad ilmselt alkoholi. Politsei selgitas välja, et kohapeal viibis kolm alaealist, kes olid alkoholijoobes. Nad anti esiti üle lapsevanematele. Edasi tegeleb nendega noorsoopolitsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles