Teatriehitust tabas asenduskoduga sama saatus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga asenduskodu Kurepesa paarismaja ehitus on seiskunud ning ehitusobjektil valitseb vaikus. Maja on küll katuse all, kuid pooleli on sisetööd, tegemata ümbruse haljastustööd ja piirdeaed.
Valga asenduskodu Kurepesa paarismaja ehitus on seiskunud ning ehitusobjektil valitseb vaikus. Maja on küll katuse all, kuid pooleli on sisetööd, tegemata ümbruse haljastustööd ja piirdeaed. Foto: Arvo Meeks

Rakvere kinomaja ehitus on juba mõnda aega seisnud, teisipäeval ütles SA Rakvere Teatrimaja üles lepingu E&G OÜ-ga ja korraldab ehitaja leidmiseks uue hanke, kirjutab Virumaa Teataja.

Kevadel vundamendiaugust välja tulnud skeletid seiskasid ehitustegevuse ja see pole siiamaani uuesti alanud. Teisipäeval saatis sihtasutuse Rakvere Teatrimaja juht Velvo Väli ehituse peatöövõtjale E&G OÜ teate ehituslepingu ülesütlemisest. «Nad ei ole isegi vaevunud mingilgi moel põhjendama, miks ehitus seiskus,» lausus Väli. Tema sõnul ei ole ettevõttega võimalik ka ühendust saada.

Ülemöödunud nädalal lõpetas sama ehitusfirmaga lepingu sotsiaalministeerium, sest E&G ei suutnud lõpetada Valga asenduskodu paarismaja ehitust. Maja pidi valmima mais.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles