Külarahvas paneb üheks õhtuks püsti järvekino

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla Pedajamäe külas elavad tegusad inimesed, nende hulgas külavanem Heleena Jõgi (vasakult) ja külaseltsi liikmed Ethel ja Peeter Kümmel, kes aasta ringi toredaid ettevõtmisi korraldavad. Olgu see siis jaani- vastla-, pere- või talgupäev.
Otepää valla Pedajamäe külas elavad tegusad inimesed, nende hulgas külavanem Heleena Jõgi (vasakult) ja külaseltsi liikmed Ethel ja Peeter Kümmel, kes aasta ringi toredaid ettevõtmisi korraldavad. Olgu see siis jaani- vastla-, pere- või talgupäev. Foto: Ülla Tamm

Pedajamäe külarahval ideedest puudust ei tule. Tiivustatuna hiljuti üheks päevaks avatud külakohviku menust pakuvad nad augusti alguses võimalust väisata järvekino ja öökohvikut.

Augusti teisel laupäeval Pedajamäe külas Nikluse järve ääres teoks saava idee autor on külavanem Heleena Jõgi, kes ennast filmiusku inimeseks peab. «Mõte kutsuda sumedal suveõhtul rahvas kokku mõnd head filmi vaatama on mind kummitanud juba mitu aastat. Vastlapäeval käisin mõtte külarahvale välja ja kõigile väga meeldis,» rääkis külavanem öökino sünniloost.

«Ideid pakuti seinast seina. Istusime siis kaheksakesi maha ja tegime toetusetaotlused valmis,» lisas külaseltsi liige Ethel Kümmel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles