Algatus pakub riskilastele uusi mõjutusvahendeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et igavlevad teismelised paha peale ei läheks, püüavad noorsootöötajad neile meelepäraseid tegevusi pakkuda. Foto on illustratiivne.
Et igavlevad teismelised paha peale ei läheks, püüavad noorsootöötajad neile meelepäraseid tegevusi pakkuda. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter

Et lapsed halvale teele ei satuks ja seadusega pahuksisse ei läheks, on riskirühmadele üle Eesti käima lükatud koolitusprogramm, milles hakkab osalema ka kaks gruppi Valgamaa noori.  

Valik, et Valgamaalt just Valga, Puka ja Karula noortekeskused ennetusprogrammis osalema hakkavad, ei tulnud sugugi sellest, et sealsed noored kuidagi eriliselt õigusrikkumistega silma oleks paistnud.

«Valgamaa noorsootöötajate seast avaldasime soovi projektis osaleda just meie. Sealt ka valik,« kinnitas Puka noortekeskuse juhatuse liige Kaija Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles