Säravaid tulemusi jagus igasse vanuseklassi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hea viskekäega Kaarel Juus saavutas Rakveres odaviskevõistlusel meesjuunioride arvestuses esimese koha, lennutades oda 70 meetri joone lähedusse.
Hea viskekäega Kaarel Juus saavutas Rakveres odaviskevõistlusel meesjuunioride arvestuses esimese koha, lennutades oda 70 meetri joone lähedusse. Foto: Riho Meri

Rakvere staadionil peetud Eesti noorsoo, juunioride ning A- ja B-vanuseklasside meistrivõistlustel kergejõustikus näitasid korralikke tulemusi ka Valgamaa sportlased.

Tüdrukute B-vanuseklassis oli 3.–5. juulini peetud võistlustel väga edukas SK Maret-Sport esindaja Laura Trašanov, kes kõigil osaletud aladel pjedestaalile tõusis. Nii kuulitõukes kui kõrgushüppes saavutas ta teise koha, tulemused vastavalt 13,22 ja 1,71. Kettaheites ja odaviskes tuli Laura kolmandaks tulemustega vastavalt 34,34 ja 44,63.

Selles vanuseklassis olid võistlustules veel Helena Pruus, kelle parim tulemus oli neljas koht 200 meetri tõkkejooksus, ning Brit Marii Veri, Linda Balodis, Cätrin Rikka, Mari-Liis Taniel ja Marleen Elisabet Must.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles