Kummalised põlengud annavad põhjuse otsida süütajaid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28. aprilli õhtul põles Pukas puukuur, millest vaid söestunud prügihunnik järele jäi. Kuur paiknes kümmekonna meetri kaugusel sotsiaalmajast, mis samuti tules kannatada sai.
28. aprilli õhtul põles Pukas puukuur, millest vaid söestunud prügihunnik järele jäi. Kuur paiknes kümmekonna meetri kaugusel sotsiaalmajast, mis samuti tules kannatada sai. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pukas on viimastel kuudel korduvalt süttinud kõrvalhooned. Politsei kinnitab, et põlengute asjaolud sunnivad kahtlustama süütamist ning korrakaitsjad on kurjategijate tabamise südameasjaks võtnud.

Paljud kohalikud on juba mõnda aega olnud veendunud, et tulekahjude puhkemises on süüdi kellegi kuri käsi. Maikuise põlengu järel väitis üks anonüümseks jääda soovinud inimene, et arvab end isegi teadvat, kes süütamiste taga on. «Otseselt mina näpuga näidata ei saa, aga politseisse peavad teatama need, kes nägid kahtlustäratavaid asju,» kinnitas ta.

Kui toona kinnitas politsei pressiesindaja Kerly Peitel, et politseid ei ole tema teada nende juhtumite lahendamisse kaasatud, siis nüüdseks on asi tema kinnitusel võtnud tõsise pöörde. «Jupikaupa ja eri aegadel on need avaldused ikkagi laekunud ja menetlused püsti saanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles