Täna saab Palupera mail näha mustlasteemalist vabaõhuetendust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaõhuetendus Paluperas,proov
Vabaõhuetendus Paluperas,proov Foto: Erakogu

Kõigil mustlasmuusika ja -tantsude fännidel on täna õhtul põhjust võtta jalge alla tee Palupera valda Külamäe tallu vabaõhuetendusele, kus lisaks sadakonnale lauljale-tantsijale-näitlejale löövad kaasa ka neljajalgsed.

Kohalik tantsu- ja näitejuht Anita Pavlova on sel korral võtnud ette suurejoonelise vabaõhulavastuse, kuhu ta on kaasanud lisaks kohalikele ka mustlastantsu harrastavad trupid üle Eesti. Kohale tuleb kaheksa truppi Tallinnast, Tartust, Lääne-Virumaalt, Rakverest, Harjumaalt, Põlva- ja Valgamaalt. Etenduses teeb kaasa ka Diana Klas, kes esitab mustlasromansse.sõnul.

Pavloval pole see etendus mitte esimeseks vabaõhulavastuseks. Tema juhendamisel on eelnevatel aastatel rahva ette toodud juba kaks vabaõhuetendust, «Valgete pilvede lend» ja «Jalutu», kus kaastegevad kohalikud näitlejad, lauljad ja tantsijad. Tegus naine lööb ka ise etenduses kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles