Juhtkiri: Abikäsi on alati vaja

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

On magusvalus tõde, et raskusi mõistavad kõige paremini need, kes neid ise kogenud. Hea kinnituse sellele pakub tänase Valgamaalase lugu valgalannast Liina Puolokainenist, kes algatas heategevuskampaania, et koguda koolitarbeid, riideid ja jalatseid kitsikuses perede lastele.

Puolokainen mõistab abivajajaid hästi ühelt poolt seetõttu, et tema viiest lapsest vanim on raske puudega. Teisalt tabasid peret mullu mitu erinevat eluraskust, millest neil aitasid välja tulla inimesed, kes abi pakkusid. See innustas suuremad raskused seljatanud naist ise heategevuses osalema. Seejuures on teda saatnud edu: abi on pakkunud juba palju toetajaid üle Eesti.

Heategevuslikke ettevõtmisi leiab Eestis tänapäeval aset sedavõrd palju, et meist kellelgi polegi täpset ülevaadet, kes, kellele ning millisel otstarbel abi kogub. Kindel on igal juhul see, et kes tahab abi pakkuda, leiab selleks ka võimaluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles