Spordisõpru ootavad krosstriatlon, rattakross ja suur supelung

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti sai teoks Valga-Valka Helen triatlon.
Hiljuti sai teoks Valga-Valka Helen triatlon. Foto: Rein Säinas

Sarja «Meie liigume» meeskonna eestvedamisel saab Tõrvas 11. juulil teoks krosstriatlon, mis on ühtlasi «Meie liigume» Medita triatlonisarja kolmas osavõistlus.

Võistlus leiab aset Tõrva Veskijärve ääres, mis tähendab muu hulgas seda, et triatlonisõpradel tuleb esimene distants ehk ujumine läbida Õhne jões. Rattasõit ja jooks kulgevad mägisel Tantsumäel ja selle ümbruses.

Võistlus saab alguse südapäeval noortestardiga ning osalejatel tuleb läbida ujudes 150 meetrit, sõita maastikurattaga kolm kilomeetrit ja joosta üks kilomeeter. Noortele järgnevad põhiklassi ja võistkondade esindajad, kes ujuvad 500 meetrit, sõidavad rattaga 11,4 ja jooksevad neli kilomeetrit. Võistluspäeva lõpetab harrastajate start ehk 300 meetrit ujumist, 7,6 kilomeetrit rattasõitu ja kaks kilomeetrit jooksu.

Kõiki finišeerujaid ootab lõpetamisel spordijook ja võistluse mälestusmedal.

10. juuli õhtul stardib aga Tõrvas maastikurattakross ning 12. juulil sarja «Meie liigume» avaveeujumisvõistlus Tõrva Supelung. Täpsemat infot saab linna kodulehelt.

«Meie liigume» Medita triatlonisarja järgmised etapid on 8. augustil Rõuges ja 16. augustil Tõrvas.

Triatlonivõistlust aitavad korraldada Tõrva linnavalitsus, Tõrva spordiselts, Valgamaa Spordiliit, Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp, Medita kliinik ja mitu ettevõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles