Noorim purjutaja oli 17aastane

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Meelis Meilbaum

Viimastel päevadel on politseil Valgamaal taas korduvalt alkoholi tarvitanud isikutega tegemist teha tulnud.

28. juunil kella 17.45 ajal sai politsei väljakutse Valgas Aia tänaval korterisse, kus olevat võõras raskes joobes naine, kes ei lahku. Kohapeal selgus, et perepoeg oli tuppa lubanud 49aastase joobes naise, kes urineeris voodisse. Politsei vestles naisega, misjärel too korterist lahkus.

29. juunil kella 13.30 paiku teatati, et Valgas Pärna puiesteel maja ees on raskes joobes naine, kes äsja oli maas pikali, nüüd istuvat. Patrull selgitas välja, et tegu oli 17aastase tüdrukuga. Arstiabi ta ei vajanud ning ta anti üle hooldajale. Perega tegeleb edasi noorsoopolitsei.

29. juunil kella 21.35 ajal teatati, et Valgas Laial tänaval trügib üks joobes mees majapidamisse ning nõuab helistamiseks telefoni. Kuna mees oli agressiivne, viis politsei ta esiti kainenema.

Samal päeval kella 23 paiku teatati, et Valgas Laial tänaval on kuulda naise karjumist. Arvati, et joomingu käigus oli keegi tülli pööranud. Kohapeal selgus, et kainele naisele ei meeldinud, et joobes poeg kutsus külla joobes naise. Tekkis rüselus, milles keegi õnneks viga ei saanud. Ema ei soovinud, et ta poeg kainenemisele viidaks – nad lubasid ära leppida ja koju jääda. Külla kutsutud naise viis patrull sotsiaalmajja ööbima.

29. juuni südaööl teatati, et Karula vallas kooli vastas kraavis magab joobes mees. Politsei viis ta tema koju välja puhkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles