Maakonna sportlased saavutasid kõrgeid kohti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margot Meri saavutas mitu kõrget kohta.
Margot Meri saavutas mitu kõrget kohta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

26.- 27. juunini toimusid Võru staadionil 26. Rukkilillemängud. Mängudest võttis osa umbes 600 C, B, A ja juunioride klassi kuuluvat kergejõustiklast 37 klubist. Kohal oli ka 40 sportlast kahest Soome klubist.
 

Valgamaalt oli esindatud kolm spordiklubi ning võistlustel saavutati mitmeid poodiumikohti. Tüdrukute C vanuseklassis saavutas Mari-Liis Taniel SK Maret-Spordist 800 meetri jooksudistantsil ajaga 2.34,61 kolmanda ning 200 meetri tõkkejooksus kuuenda koha. Kõrgushüppes saavutas SK Maret-Sport esindaja Kelly-Anete Koik kolmanda koha, ületades kõrguse 1.48. Lisaks saavutas Kelly-Anete kaugushüppes 20. ja 200 meetri tõkkejooksus 26. koha. Kuulitõukes võitles endale viienda koha välja Kadi Kmito. Kadi võistles ka kettaheites, kus tuli vastu võtta üheksas koht. SK Viraaž võistleja Katre Marit Liiv pidi leppima kettaheites seitsmenda ja kuulitõukes 18. kohaga. Kaia Taba SK Maret-Spordist oli kaugushüppes 15nes ning 200 meetri tõkkejooksus 20nes.

Tüdrukute B vanuseklassis saavutas Laura Trašanov kuulitõukes tulemusega 12.37 ning odaviskes tulemusega 43.73 teise koha. Lisaks saavutas Laura veel kaugushüppes seitsmenda koha. SK Viraaž esindaja Helina Pruus saavutas teivashüppes neljanda ning 400 meetri jooksus seitsmenda koha.Cätrin Rikka SK Maret-Spordist tuli 400 meetri jooksus kaheksandaks ning kaugushüppes 24ndaks. Kaugushüppes võistelnud Marleen Elisabet Must saavutas 37. ning Linda Balodis 40. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles