Valga 12aastane tantsulõvi pidas Tartus maha eduka tantsulahingu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kevin Amon

Esimese suvekuu alguses, 6. juunil vallutas ülikoolilinnas Tartus Ahhaa teaduskeskuse tantsuvõistlus nimega Koolilõpu Hip Hop Jam, kus Valga tänavatantsijad esindasid kodulinna väga edukalt, andis teada Lenel Karu JJ-Street Tantsukoolist.

Koolilõpu Hip-Hop Jam tähistas ühtlasi viiendat aastapäeva ning kohale oli saabunud üle 300 osaleja, sealhulgas külalised naaberriikidest.

«Tartusse sõitis sel korral kohale JJ-Street Valga tantsupere lausa 44 liikmega, et panna ennast proovile adrenaliinist pakatavatel tantsulahingutel. Osavõtjaid jagus seitsmesse kategooriasse, kuid kõige nooremad astusid vastamisi kategoorias Hip-Hop Kids 1 vs 1. Üks neist hulljulgetest oli ka JJ-Street Valga õpilane, 12aastane Engel Valk, kes suutis oma särtsaka energiaga pääseda poolfinaalidesse,» rääkis Karu. Engel on tantsimisega JJ-Street Valga treeningutes tegelenud juba 2013. aasta sügisest ning paistnud silma oma särava loomusega ja energiaga.

Kogu grupp aga osales ka kavade show-kategoorias, kus neile jagus kõvasti komplimente. «Loomulikult oli kogu Valga tantsupere saavutuste puhul rõõmust tulvil ning üheskoos plaanitakse järgmisena osaleda juulis Camp of Hip-Hop noortelaagris. Tantsulõvidel ei ole mõtteski trenne suvel ranna vastu vahetada – vastupidi, just päikesepaistelistel rannakallastel võite neid kohata kõigil suvekuudel,» lisas Karu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles