Pühajärvel rullus lahti selle suve kõige suurem pidu

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul alustas selle suve suurim pidu Pühajärve jaanituli, mis tõi rahvast kokku nii lähedalt kui ka kaugelt. Külalistele pakkusid elamusi mitmed artistid kahel laval ning ka täna jätkub Pühajärve pargis pidu.

Eile pisut enne 21 õhtul lookles kassa juures sissepääsu juures pikk järjekord inimestest, kes soovisid osa saada ühest suurimast Lõuna-Eesti peost- Pühajärve jaanitulest. Kuigi sel ajal alustas juba oma esinemist sel aastal Eestile Austriast Eurovisioonil kõrge 7. koha toonud Elina Born ja Stig Rästa, ei olnud märgata suurt pahameelt järjekorras seisvate peoliste hulgas. Kuulati kaugelt meie euro-sangarite esinemist, nauditi kaunist suveõhtut ning oodati sissepääsemist.

Samal ajal hullutas rahvast otse rannalaval Suur Papa, kelle kuulajaskond tundus olevat oluliselt lõbusamas meeleolus, kui samal ajal pealava ees Elinale ja Stigile kaasaelajad. Suure Papa kuulamisele lisaks oli rahval rannas võimalus veel teha benji- hüppeid, millest ka agaralt kaasa löödi ning lõbustada end muude jaanipäevaks mõeldud tegevustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles